Eksterne arrangement

Det er flere som arrangerer kurs, konferanser og andre typer arrangement innen immaterielle rettigheter og nærliggende temaer, både i inn- og utland. Det er mulig å treffe oss på noen av disse. Sjekk oversikten nedenfor og se om vi kommer på et arrangement i nærheten av deg:
eksterne960.jpg

Energiforskningskonferansen 2019

Dato: 21. mai 2019
Sted: Radisson Blu Plaza Hotel, Oslo

Forskningsrådet inviterer til Energiforskningskonferansen 2019. Der blir du oppdatert på ferske forskningsresultater og industriens perspektiver på hvordan vi skaper morgendagens miljøvennlige energisystem.

I pausene kan du ta en tur innom standen vår for en prat med Hild og Irene, som er eksperter på varemerke-, designrettigheter og patent. Her kan du også få høre om vårt nyeste tilbud – Dialogsøk – som kan være kjempeviktig for deg som utvikler et nytt produkt eller ny teknologi.

Andre utstillere på konferansen er Innovasjon Norge, Enova og Forskningsrådet.

Mer informasjon og påmelding på nettsidene til Forskningsrådet


European Patent Office: Patent Event Search

Dato: Flere datoer

Enables you to search for details of patent-related events organised by different institutions in Europe, including the EPO.

www.epo.org/learning-events/events/search.html 


epi Education (European Patent Institute)

Date: Several dates

epi is committed to helping its students to pass the European Qualifying Examination, and to maintaining the high standard of that examination.

More information on forthcoming events

 

Takk for din tilbakemelding! Ønsker du svar, ring +47 22 38 73 00 og snakk med kundesenteret vårt