Hopp til hovedinnholdet

Søk i databasene våre

Fra gull til null?

– Slik sikrer du egen teknologi, merkevare eller design og stopper ulovlig kopiering
Knust gullegg
Det kan oppleves ganske smigrende å bli kopiert av andre. Men har du planer om å drive langsiktig forretning i et globalt marked, er det kjedelig hvis andre stikker av med gevinstene og ødelegger omdømmet ditt.

Over tretti prosent av europeiske bedrifter opplever å bli etterlignet og ulovlig kopiert. Bare ni prosent sikrer seg enerett til egen oppfinnelse, design eller merkevare. Dette på tross av betydelig fare for store økonomiske og forretningsmessige konsekvenser for bedriften som opplever å bli kopiert. På gratis tirsdagsbrunsj under Arendalsuka 2022, får du viktig innsikt i strategisk beskyttelse av merkevare, design og teknologi.

Norske Jotun piratkopieres over hele verden og Pål Andre Larsen, deres IPR-ansvarlige advokat, deler mangeårige erfaringer med håndtering av ulovlig kopiering i verdensmarkedet. Arne Øyen, administrerende direktør i Sonitor Technologies forteller om deres erfaringer med forretning i det amerikanske markedet og hvordan de planlegger for å unngå konflikter og hvordan Sonitor har håndtert inngrep i egne rettigheter.

Det blir god anledning til å mingle og få svar fra både Patentstyrets spesialister og rådgivere fra IP-bransjen, som jobber med strategisk beskyttelse av teknologi, merkevare og design til daglig.  

For hvem?

Dette arrangementet passer for alle som er opptatt av innovasjon og forretning i et globalt marked.

Kursteamet

Ta kontakt med oss hvis du har spørsmål eller tips. Vi hører gjerne også fra deg hvis du har forslag til kursopplegg, tematikk eller foredragsholdere. Send oss en e-post, så hører du fra oss.

Takk for din tilbakemelding! Ønsker du svar, ring +47 22 38 73 00 og snakk med kundesenteret vårt
Denne siden ble sist endret: