Finn varemerker, design, patenter

Fra varemerke til merkevare

- før du bygger merkevaren bør du sikre varemerket
Hva er forskjellen på en merkevare og et varemerke? Er det i det hele tatt noen forskjell, og hvordan skal du gå frem for å få eneretten til et navn eller en logo? Otto Scharff fra Patentstyret gir deg svaret.

Som en del av merkevarebyggingen er det viktig å sikre verdiene som ligger i virksomhetens navn, design, profil og logobruk. Sørg for at du ikke tråkker over andres grenser og utvikler noe som andre allerede har sikret seg eneretten til. Det kan bli både dyrt og ressurskrevende.

I dette webinaret gir vi deg nyttig innsikt i merkevarebygging og beskyttelse av varemerker som en viktig del av dette. Du vil få mulighet til å stille spørsmål underveis.

Velkommen til kurs!

For hvem?

Webinaret egner seg for deg som er opptatt av å bygge egne merkevarer eller bistår virksomheter som rådgiver, designer eller konsulent. Eller rett og slett er nysgjerrig og vil lære mer om varemerker og merkevarer.

Kursteamet

Ta kontakt med oss hvis du har spørsmål eller tips. Vi hører gjerne også fra deg hvis du har forslag til kursopplegg, tematikk eller foredragsholdere. Send oss en e-post, så hører du fra oss.

Takk for din tilbakemelding! Ønsker du svar, ring +47 22 38 73 00 og snakk med kundesenteret vårt
Denne siden ble sist endret:
×

Hjelp oss å bli bedre!

Vi ønsker å samle en gruppe kunder hos oss for å få innspill om hvordan tjenestene våre fungerer.
Dato: mandag 20. januar kl. 11-12, ev. per telefon eller videomøte. Deltakere får et gavekort på 500.
Ta kontakt med oss på telefon 22 38 73 00 hvis du vil bidra.

Ja Nei