Immaterielle rettigheter i internasjonale avtaler

- Lær mer om forhandling av avtaler om immaterielle rettigheter over landegrensene
Å inngå internasjonale avtaler kan være krevende, enten det er en samarbeidsavtale, lisensiering, franchise eller andre handelsavtaler. Med dokumentert enerett til produktene eller varemerkene dine legger du til rette for å oppnå bedre forhandlingsresultat rundt forhandlingsbordet.

Når man skal inngå internasjonale avtaler er man avhengig av at begge parter er villige til å både gi og ta. Sitter du på de immaterielle rettighetene har du større mulighet til å påvirke forhandlingene i din favør.

Hovedforedragsholder denne dagen er advokat Halvor Manshaus. Halvor er partner i advokatfirmaet Schjødt, med mange års erfaring fra tunge og komplekse forhandlinger både nasjonalt og internasjonalt.

På dette halvdagskurset vil Halvor fortelle deg hvordan han jobber når det skal forhandles om avtaler på kryss og tvers av landegrensene.

Program under utarbeidelse.

Sentrale tema:

  • Krenkelsesspørsmål
  • Internasjonal lisensiering
    - Teknologi lisensinering
    - Varemerkelisensiering og franchiseavtaler
    - Lisensiering av opphavsrett
  • Spennende case 

Foredragsholder

Halvor_Manshaus400.jpg
Halvor Manshaus

Halvor Manshaus er partner i advokatfirmaet Schjødt DA hvor han har jobbet som advokat siden 1997. Halvor er leder for IP/Media gruppen med fokus på norske og internasjonale aktører innen teknologi, olje/gass, bio/pharma, fornybar energi og media. Han har erfaring med tunge og kompelekse prosedyreoppdrag, og han bistår med rådgivning og diskusjoner om strategi, samt prosessoppdrag, også innen en rekke internasjonale saker.

Halvor er ranket som ledende advokat innen sine områder, og har også forfattet flere bøker og artikler.

Vis hele teksten
Påmelding
Kursteam1155x493.png

Kursteamet

Ta kontakt med oss hvis du har spørsmål eller tips

Takk for tilbakemeldingen din.
Denne siden ble sist endret: