Innovasjonskraft 2018

Velkommen til Innovasjonskraft 2018, et fagseminar for deg som er opptatt av å ta nye posisjoner nasjonalt og internasjonalt.

Bli oppdatert på nye, norske innovasjoner og få innsikt i kraften som gir norsk industri og næringsliv tyngde.

Den 26. april møter du andre ledere, startups, designrådgivere og innovatører. Benytt deg av muligheten for verdifull input gjennom inspirerende foredrag, mingling og dialog med både nykommere og etablerte navn i norsk næringsliv.

Vi byr på et seminarprogram preget av de friskeste innovatørene og spør hvor deres innovasjonskraft ligger:

  • Flokk er Europas største kontormøbel-produsent og ledende på industrialisering, designdrevet bærekraft og merkevarebygging.
  • Blueye Robotics har sitt utspring i NTNUs miljø for undervannrobotikk, og har plassert gründer Christine Spiten på Forbes' «30 under 30»-liste over teknologientreprenører.
  • Jets Sanitary Systems tar nye markeder med storm med sin verdensledende miljøteknologi.
  • EGGS Design er et multi-disiplinært norsk, internasjonalt innovasjonsmiljø.
  • Northern har reposisjonert seg under nytt navn, og lanserte nettopp sin første møbelkolleksjon på Stockholmsmessen, til jubel fra internasjonal presse.
  • SpareBank 1 har ekspertise på å vurdere markedsutsiktene nasjonalt og globalt.
  • Aker BioMarine er kåret til Norges mest innovative selskap, og vil snakke om både innovasjonskraft, bærekraft og IPR.
  • Norwegian Rooms® Clusterer et nasjonalt kraftsenter for bedrifter og kompetanseaktører som ønsker å bygge sterke norske, internasjonale merkevarer.
  • Unge, lovende designere med erfaring fra stipendiatprogram hos Vestre og Magnor Glassverk.

Norsk Industri presenterer sitt nye veikart for design og merkevaredrevet ferdigvareindustri. DOGA forteller om Designdrevet innovasjonsprogram, som gir midler til bedrifter med klare utfordringer og hårete visjoner. Patentstyret forteller deg hvordan du håndterer dine immaterielle rettigheter i en kommersiell sammenheng.

Dagens konferansier er Louise Fuchs, driftsdirektør i United Influencers og styremedlem i TENK (nettverket for kvinner som jobber med teknologi).

DJ Dingodottir setter tonen for dagen.

Vi viser hvordan vi kan styrke norsk innovasjonskraft og bidra til økt verdiskaping og eksport. Innovasjonskraft 2018 arrangeres av Norsk Industri, Patentstyret og Design og Arkitektur Norge (DOGA), og er en oppfølging av Designindustrikonferansen og feiringen av World IP Day.

Fullt program kommer snart.


Utstilling og nettverksbygging

Opplev nye og lovende innovasjoner i utstillingsområdet. I pausene får du også god anledning til å mingle med foredragsholderne, utstillerne og deltakerne.

Prisutdeling

Nytt av året offentliggjør vi vinneren av Innovasjonskraftprisen 2018. Tradisjon tro tidligere års Designindustrikonferanser, blir det også utdeling av Norsk Industris bransjepriser.
Les mer på nettsidene til Norsk Industri


Bærekraftig arrangement

Vi ønsker at vårt arrangement skal ha en mest mulig bærekraftig profil. Vi oppfordrer deltakerne til å reise kollektivt. Hvis du har meldt deg på og senere ombestemmer deg, er det fint om vi får beskjed slik at vi unngår å sitte igjen med overflødig mat.

Sosiale medier

Hvis du vil legge ut meldinger eller bilder oppfordrer vi deg til å bruke emneknagger som: #innovasjonskraft #worldipday #designindustri


Hva er Designindustrikonferansen?

Norsk Industri har arrangert denne konferansen i over 10 år og vært den viktigste møteplassen for designindustrien, særlig innen møbel og interiør.
Les mer om Designindustrikonferansen i 2017

World IP Day 2018 = Innovasjonskraft 2018

World Intellectual Property Day er en offisiell verdensomspennende markering, som hvert år gjennomføres den 26. april. I 2017 var det langt over 100 arrangementer spredt over flere kontinenter. Dette er den viktigste årlige markeringen for Patentstyret. I 2017 var det over 160 deltakere som feiret dagen med Patentstyret.

Dagen ble etablert av World Intellectual Property Organization (WIPO) i 2000. Formålet med markeringen er å feire kreativitet og oppnå økt bevissthet rundt hvordan patenter, varemerker, design og opphavsrett påvirker global innovasjon og utvikling. Patentstyret inviterer hvert år i denne anledningen til seminar med spennende tema og dyktige foredragsholdere.

Les mer om World IP Day på nettsidene til WIPO og følg med på WIPOs Facebook-side.


Har du spørsmål?

Ta kontakt med Merete Grytten i Patentstyret, mgr@patentstyret.no , eller Berit Anthonsen, berit.anthonsen@norskindustri.no.

Påmeldingsinformasjon

Innovasjonskraft 2018 arrangeres i samarbeid med:
DOGA logo_norsk_sort.png
norsk-industri-logo-sort-jpg300.png

Påmelding

Kursteamet

Kursteam1155x493.png

Ta kontakt med oss hvis du har spørsmål eller tips

Takk for din tilbakemelding!
Denne siden ble sist endret:
×

Gi oss din tilbakemelding om patentstyret.no

Hjelp oss å bli bedre!

Vi ønsker å tilpasse nettstedet vårt best mulig til dine behov. Vi håper at du vil hjelpe oss ved å svare på noen få spørsmål. Det tar bare et par minutter, og svarene dine vil være anonyme.

Ja Nei