Finn varemerker, design, patenter

IPR og ny teknologi

- Hvordan kontrollerer vi fremtidens teknologi?
AI, AR, Blockchain, IoT. Henger du med? Kan du alle forkortelsene og klarer du å sjonglere de immaterielle rettighetene (IPR) og den nye teknologien? Samarbeidsprosjekter og moderne teknologi går hånd i hånd – blokkjede, kunstig intelligens, tingenes internett og skytjenester vil kreve det beste av deg og dine ansatte. Sørg for å ha rettigheter og lisenser i orden.

Utvikling av ny teknologi skjer ofte i samarbeid – på tvers av bedrifter og bransjer. Det kan være uklart hvem som har rettigheter til hva, og tiden fra utviklingsperioden til produktet skal på markedet blir bare kortere og kortere.

Sentrale temaer:

  • Teknologitrender
  • Samarbeid og avtaler – hvordan håndtere dette i praksis
  • Faktisk og rettslig sikring ved hjelp av IPR (immaterielle rettigheter)
  • Forvaltning av IPR

Er du klar over hvordan du bør forvalte den moderne teknologien i samarbeidsprosjekter? Sammen med EY arrangerer Patentstyret dette halvdagsseminaret om krysningspunktet mellom ny teknologi og IPR. Her får du et nærmere innblikk i hvordan du kan bruke immaterielle rettigheter strategisk og hvordan partnere i samarbeidsprosjekter kan sikre de immaterielle rettighetene i prosjektet.

Programmet er under utvikling...


Betaling og avmelding

Faktura vil bli sendt når kurset er avholdt. Ved avmelding senere enn 5 virkedager før kursdag, belastes 50% av kursavgiften. Ved manglende oppmøte eller avbud senere enn 1 (én) virkedag før arrangementet, beregnes full kursavgift. Det er mulig å sende en annen på kurset i ditt sted.


 

I samarbeid med:

Påmelding
Takk for din tilbakemelding! Ønsker du svar, ring +47 22 38 73 00 og snakk med kundesenteret vårt
Denne siden ble sist endret:
×

Gi oss din tilbakemelding om patentstyret.no

Hjelp oss å bli bedre!

Vi ønsker å tilpasse nettstedet vårt best mulig til dine behov. Vi håper at du vil hjelpe oss ved å svare på noen få spørsmål. Det tar bare et par minutter, og svarene dine vil være anonyme.

Ja Nei