Finn varemerker, design, patenter

Smarte avtaler i samarbeid og joint ventures

- En samtale om avtaler, innovasjon og immaterielle rettigheter (IPR)
Gjennom samarbeid og deling av innovasjon kan investeringene dine skyte fart. Men hvem eier egentlig det som skapes i samarbeid med andre? Hvordan unngår du å stå tomhendt tilbake?

Erfarne ledere og gründere fra et bredt spekter av bransjer deler verdifull kunnskap fra egne erfaringer med håndtering av IPR i samarbeid. Se en samtale om hvordan riktige og smarte avtaler om IPR kan avgjøre din virksomhets avkastning fra samarbeid.

Nøkkeltema i diskusjonen:

  • Viktige avklaringer ved inngåelse av samarbeid
  • Hvilke avtaler det er smart å inngå
  • Riktig fordeling av eierskapet til det som skapes i samarbeidet
  • Hvordan det som skapes kan utnyttes etter at samarbeidet er avsluttet
I samarbeid med DNB NEXT:

Paneldeltakerne

Peder Børresen

Peder Børresen, en av gründerne bak firmaet HoloCap AS, som lager 3D hologrammer av mennesker inn i virtuelle landskap. De har akkurat inngått et samarbeid med European Space Agency om andre 3D- prosjekter ved bruk av VR-teknologi. Peder var også en av gründerne bak Moods of Norway, og har dermed mange års erfaring fra samarbeidsprosjekter fra svært forskjellige perspektiver.

Vis hele teksten
Salvador Baille

Salvador Baille,  gründer og eier av Intelis, et norsk rådgivningsfirma innen innovasjon og forretningsutvikling. Salvador har lang erfaring med strategisk og operasjonell teknologiledelse fra mange bransjer, hvor han har bidratt ved blant annet internasjonal etablering og restrukturering av norske selskaper. Salvador er en ettertraktet foredragsholder og podcast-deltaker, der han deler sin kunnskap om teknologitrender, innovasjon og strategi.

Vis hele teksten
Solvor Øverlien Magi

Solvor Øverlien Magi, CEO i Lifeness som er en digital plattform for å koble sammen pasienter og helsepersonell innen livsstilsendringer. Lifeness er tilknyttet helsetek-inkubatoren Aleap i Forskningsparken i Oslo. Solvor har lang innovasjonserfaring blant annet fra forskjellige oppstartsselskaper og en bakgrunn fra teknologiledelse. I 2018 etablerte Solvor Lifeness sammen med Dr. Maria Arlén Larsen.

Vis hele teksten
Bente Fjeldberg - Møteleder

Bente Fjeldberg, seniorrådgiver og fagansvarlig for kurs og arrangement i Patentstyret siden 2009.

Hun har over 20 års erfaring fra IPR-bransjen, og har utdannelse innen språk, sosiologi og ledelse fra Norge, Østerrike og USA.

Vis hele teksten
Påmelding

Kursteamet

Ta kontakt med oss hvis du har spørsmål eller tips. Vi hører gjerne også fra deg hvis du har forslag til kursopplegg, tematikk eller foredragsholdere. Send oss en e-post, så hører du fra oss.

Takk for din tilbakemelding! Ønsker du svar, ring +47 22 38 73 00 og snakk med kundesenteret vårt
Denne siden ble sist endret:
×

Hjelp oss å bli bedre!

Vi ønsker å samle en gruppe kunder hos oss for å få innspill om hvordan tjenestene våre fungerer.
Dato: mandag 20. januar kl. 11-12, ev. per telefon eller videomøte. Deltakere får et gavekort på 500.
Ta kontakt med oss på telefon 22 38 73 00 hvis du vil bidra.

Ja Nei