Hopp til hovedinnholdet

Søk i databasene våre

Spørretimen

Eksperter svarer på dine spørsmål om patent, varemerke og design
Patentstyrets spesialister svarer på spørsmål
Hvordan var nå det med varigheten på patentet? Hva var det som var så viktig å huske om varemerker? Hvor kunne jeg finne ut av hva konkurrentene driver med? I spørretimen svarer Patentstyrets eksperter på dine spørsmål om patent, varemerke og design (IPR).

Påmelding åpner i uke 48.

Dette er en gyllen anledning til å stille spørsmålene du ikke kom på under introduksjonskursene eller tenkte på når du så våre introduksjonsfilmer om patentbeskyttelse (ca 4 timer) og varemerke- og designbeskyttelse (ca 4,5 timer). I spørretimen møter du eksperter på immaterielle rettigheter.

Vi svarer på dine spørsmål om:

  • Varemerke
  • Design
  • Patent

Det blir anledning til å sende inn spørsmål under webinaret, men send dem gjerne inn på forhånd når du fyller ut påmeldingsskjemaet.

For hvem?

Dette webinaret passer for deg som har spørsmål om beskyttelse av patent, varemerker eller design, på grunnleggende nivå.

Spesialistene

Gry Murud

Gry Murud er saksbehandler i Design- og varemerkeavdelingen i Patentstyret. Hun har vært ansatt i Patentstyret siden 2008. Gry behandler både nasjonale og internasjonale varemerkesøknader, samt forundersøkelser. I tillegg jobber hun på Patentstyrets kundesenter, noe som bidrar til å gi en økt forståelse for og innblikk i kundenes behov.

 

Vis hele teksten
Fredrik Lundvall
Fredrik Lundvall

Fredrik Lundvall er senioringeniør i Patentstyret.

Vis hele teksten
Sabrina Fregosi
Sabrina Fregosi Maaø

Sabrina Fregosi Maaø, rådgiver i Patentstyret.
Sabrina er saksbehandler i Patentstyrets designseksjon. Hun har studert statsvitenskap ved Universitetet i Pisa, Italia og har vært ansatt i Patentstyret siden 1998. Hun har erfaring fra flere prosjekter internt i Patentstyret, blant annet utviklingen av vårt elektroniske saksbehandlingssystem. Sabrina er mye ute for å spre kunnskap om Patentstyrets virksomhet. Sabrina er opptatt av kommunikasjon og struktur, og liker å hjelpe andre med å forstå Patentstyrets samfunnsoppdrag og hvordan man kan benytte seg av tjenestene.

Vis hele teksten
Lena Solheim
Lena Leganger Solheim

Lena Leganger Solheim har jobbet i Patentstyret siden 2006. Hun jobber nå med administrasjon og utførelse av forundersøkelser og å betjene kundesenteret vårt.

Lena hjelper kunder med å orientere seg innen patent, varemerke og design, og med å søke i ulike verktøy for å finne tilgjengelig og aktuell informasjon. I tillegg deltar hun på messer, holder foredrag og er med på andre arrangementer innen immaterielle rettigheter der hun hjelper folk til å finne løsninger som passer best for dem.

Lena er opptatt av at folk skal få informasjon om og benytte tilgjengelig tjenester fra Patentstyret.

Vis hele teksten

Kursteamet

Ta kontakt med oss hvis du har spørsmål eller tips. Vi hører gjerne også fra deg hvis du har forslag til kursopplegg, tematikk eller foredragsholdere. Send oss en e-post, så hører du fra oss.

Takk for din tilbakemelding! Ønsker du svar, ring +47 22 38 73 00 og snakk med kundesenteret vårt
Denne siden ble sist endret: