Finn varemerker, design, patenter

Strategier for å bygge en IPR-portefølje

Muligheter for økt fortjeneste
Nærbilde av en ung kvinne
Hvordan kan du bygge en solid og verdifull IPR-portefølje av bedriftens oppfinnelser, navn og design? Lær om verdifulle strategiske valg som sikrer bedriften gevinst fra investeringene.

På dette webinaret ser vi på hvordan du kan justere eksisterende IPR-portefølje og planlegge for en kommende. Dette kan medføre kostnadsbesparelser, sikre verdiene og øke bedriftens inntekter. Etter kurset vil du sitte igjen med en «sjekkliste» over viktige strategiske steg for bygging av en IP-portefølje. 

Sentrale tema:

  • Strategiske valg rundt oppbyggingen av IPR-porteføljen
  • Hvordan du bør utforme immaterielle rettigheter som skaper inntekt
  • Hvordan du strategisk utnytter rettighetene du har skapt

Presentasjonen holdes på svensk og norsk.

Foredragsholdere:

Henrik Olsson og Martin Jansson arbeider som rådgivere i AWA Strategy i Gøteborg. Carsten Lous er Business Area Manager i AWA Norge. Alle har bred kompetanse på kommersielle aspekter av IP, og er vant til å sette søkelyset på utnyttelse av kommersiell verdi fra bedriftens IP.

Henrik, Martin og Carsten har alle flere års erfaring fra sjefsposisjoner i store bedrifter, og bred kunnskap om hvordan man bygger arbeidsmetoder og organisasjoner som grunnlag for verdiskaping av immaterielle rettigheter.

For hvem?

Passer for deg som jobber med innovasjon og planlegger for flere nye rettigheter eller allerede har en portefølje du ønsker å maksimalisere gevinsten av.  Kunnskapen fra dette kurset er nyttig for deg som arbeider i egen bedrift eller er IPR-ansvarlig, bedriftsleder, styremedlem, bedriftsutvikler eller som ekstern IPR-rådgiver.

Hvis du ikke har anledning til å følge direktesendingen kan du se dette webinaret i opptak. Alle påmeldte får tilsendt lenke til opptak, undervisningsmateriale og kontaktinformasjon til foredragsholderne, hvis du sitter igjen med ubesvarte spørsmål etter endt kurs.

Program

09.00 - 09.05
Velkommen
09.05 - 09.30
Introduksjon til kommersiell IP – tre hovedprosesser
09.30 - 10.30
Kommersielt IP-arbeid i en bedrift
10.30 - 11.00
Lunsjpause
11.00 - 12.00
Hypotetisk Bedriftscase: Presentasjon av en hypotetisk bedrift i kombinasjon med forskjellige kommersielt strategiske valgsituasjoner som påvirker hvordan du kan håndtere IP-spørsmål
12.00 - 12.15
Pause
12.15 - 12.45
Hypotetiskt Bedriftscase – forts.
12.45 - 13.00
Oppsummering og avslutning

Kursteamet

Ta kontakt med oss hvis du har spørsmål eller tips. Vi hører gjerne også fra deg hvis du har forslag til kursopplegg, tematikk eller foredragsholdere. Send oss en e-post, så hører du fra oss.

Takk for din tilbakemelding! Ønsker du svar, ring +47 22 38 73 00 og snakk med kundesenteret vårt
Denne siden ble sist endret:
×

Hjelp oss å bli bedre!

Vi ønsker å samle en gruppe kunder hos oss for å få innspill om hvordan tjenestene våre fungerer.
Dato: mandag 20. januar kl. 11-12, ev. per telefon eller videomøte. Deltakere får et gavekort på 500.
Ta kontakt med oss på telefon 22 38 73 00 hvis du vil bidra.

Ja Nei