Webinarer og opptak

Vi tilbyr webinarer for deg å se på hjemme. Noen av disse foregår på bestemte datoer, andre er tilgjengelige for deg å se på når som helst.

Webinarer på bestemte datoer 

  

21 Aug. 09.00-10.00

Smart kartlegging av markedet

Unngå overraskelser i innovasjonsprosessen. Et webinar om hvordan du kan finne og kartlegge eksisterende patent, varemerker og design, som en del av forretningsplanen.

25 Aug. 09.00–10.30

Hvordan ivareta verdiene i bedriften

Et webinar som gir deg innsikt i hvordan bedriften din kan ivareta verdiene på en smart måte i oppstart, vekst og ved eierskifte. Viktige tips fra sentrale aktører.

09 Sep. 8.45–10.30

Patentfrokost

Webinar: Patentstyret gir deg faglige oppdateringer om den nasjonale og internasjonale utviklingen i patentverden. Frokostmøtet er for deg som er fullmektig, advokat, jurist eller IPR-ansvarlig.

13 Okt. 9.00–15.45

Introduksjonskurs i patentbeskyttelse

Webinar: En patentbeskyttelse gir deg enerett til å utnytte oppfinnelsen din kommersielt. På dette heldagskurset lærer du hva som kan patentbeskyttes og hvordan en patentbeskyttelse kan gi deg konkurransefortrinn.

15 Okt. 9.00–16.00

Introduksjonskurs i varemerke- og designbeskyttelse

Webinar: Beskyttelse av logo, navn og design gir deg enerett til kommersiell bruk. På dette kurset får du grunnleggende informasjon om hvordan du kan beskytte disse verdiene.

29 Okt. 09.00–14.00

Oppdateringer i Madrid-systemet

Webinar: Et temakurs med fokus på juridiske problemstillinger og oppdateringer knyttet til Madrid-protokollen.

19 Nov. 09.00–15.00

Påbyggingskurs varemerke

Webinar: Dette kurset er for deg som vil lære enda mer enn det grunnleggende om rettigheter til navn og logo. Du får kunnskap om hvordan du kan sikre deg en større markedsandel ved å bruke disse rettighetene på en praktisk og strategisk måte.

Webinarer som er tilgjengelige når som helst

Takk for din tilbakemelding! Ønsker du svar, ring +47 22 38 73 00 og snakk med kundesenteret vårt