Logo for Innovasjonskraft 2021

Digital omstilling

Digitalisering og ny teknologi er viktige virkemidler for å skape en bærekraftig samfunnsutvikling og næringslivet må omstille seg for å henge med. Se opptak fra årets innovasjonskraft og lær hvordan design og rettigheter kan bidra til digital omstilling i din bedrift.

Vi tror Norge har unike forutsetninger for å lykkes med omstilling og allerede er langt fremme. I bunnen av omstilling, innovasjon og spektakulær ny teknologi finner vi patenter, varemerker, ny metodikk og banebrytende design. Hva har dette å si for din innovasjon? Og hvordan står det til med innovasjonskraften i den digitale omstillingen?

Hvordan kan vi styrke innovasjonskraften, øke omstillingsevnen og bidra til økt verdiskaping i Norge? I opptakene får du eksempler på hvordan du kan bruke merkevarebygging for å vise frem kompetanse i bedriften og hvordan du kan bruke designdrevet innovasjon, varemerker, design, patent og opphavsrett for å drive business.

Se opptakene på youtube-kanalen vår:

HoloCare: Mixed Reality skaper innovasjon i operasjonssalen ved Jarl Cedergren, UX og interaksjonsdesigner for Mixed Reality i Sopra Steria. 

Merkevarebygging og design for digital omstilling ved Jannicke Øiaas, Design Manager & daglig leder i Design Matters. 

Mulighetene i innovasjonssystemet – sikring av bedriftens immaterielle verdier
ved Kathrine Myhre, direktør i Patentstyret. 

Økt innovasjonskraft i oppdrettsnæringen ved Bjørnar Vasenden, produktdesigner og avdelingsleder i Inventas.

Designdrevet innovasjonsprogram – et virkemiddel som gir effekt ved Anne Bull, leder Designdrevet næringsutvikling i DOGA. 

Innovasjonskraft 2021, Digital omstilling hele arrangementet 

Om arrangement

Innovasjonskraft arrangeres hvert år av DOGA og Patentstyret. Vårt felles mål er å øke strategisk bruk av design og immaterielle rettigheter og verdier i forretningsutvikling og innovasjon.

Når: Opptakene er tilgjengelig frem til neste Innovasjonskraft i 2022
Pris: Gratis

Foredragsholdere: Jarl Cedergren, Jannicke Øiaas, Kathrine Myhre,  Bjørnar Vassenden, Anne Bull, Eirik Norman Hansen

Foredragsholdere øverst fra venstre: Jarl Cedergren, Jannicke Øiaas, Kathrine Myhre, Bjørnar Vassenden, Anne Bull, Eirik Norman Hansen.

Takk for din tilbakemelding! Ønsker du svar, ring +47 22 38 73 00 og snakk med kundesenteret vårt
Denne siden ble sist endret: