Flere hender holder tannhjul som passer sammen
Foto: iStockphoto

IP-strategisk perspektiv: Felles eierskap til immaterielle rettigheter (50 min)

Samarbeider du med andre bedrifter, gjennom en inkubator, en utstyrsleverandør, eller en forskningspartner? Mange velger å avtale felles eierskap til IP-rettighetene, men dette er ikke nødvendigvis den beste løsningen. Vi ser nærmere på alternativene.

For å unngå konflikter er det viktig å ha en bevisst strategi rundt eierskapet til det som utvikles i samarbeid med andre. På dette webinaret lærer du beste praksis for håndtering av rettighetene til oppfinnelser, design, produkter, merkevarer og navn (IPR) som er utviklet sammen med andre. 

Sentrale temaer:

  • Hvordan oppstår sameie av immaterielle rettigheter IPR?
  • Alternative eiemodeller
  • Regulering av sameie i avtaler

Foredragsholdere

Marie Vaale-Hallberg og Ingvild Hanssen-Bauer er partnere i advokatfirmaet Kvale.

 

Marie Vaale-Hallberg (til venstre) og Ingvild Hanssen-Bauer er partnere i advokatfirmaet Kvale. Her jobber de med immaterialrett og har spesialkompetanse innen bl.a. forsknings- og utviklingsavtaler,  forretningshemmeligheter og produktetterligninger. Marie og Ingvild holder jevnlig foredrag om forskjellig tematikk knyttet til immaterielle rettigheter.

For hvem?

Dette webinaret passer for deg som jobber i, eller samarbeider med, virksomheter der innovasjon og immaterielle rettigheter og verdier står sentralt.

Når: Opptaket er tilgjengelig til 31.12. 2023
Pris: Gratis
Tid: 50 minutter

Takk for din tilbakemelding! Ønsker du svar, ring +47 22 38 73 00 og snakk med kundesenteret vårt
Denne siden ble sist endret: