Logoen til Start og drive bedrift-dagen
Kilde: Start og drive bedrift-dagen

Starte og drive bedrift-dagen (3,75 timer)

Vurderer du å starte egen bedrift? I disse opptakene får du nyttig kunnskap fra sentrale etater og private virksomheter som vil gjøre det enklere, raskere og tryggere for deg å ta steget til å starte eget foretak.

I opptaket får du informasjon om hva du bør tenke grundig gjennom og tips om hvem du kan kontakte og rådspørre for en god start. Vi gjennomgår alt fra valg av navn og selskapsform til nyttig informasjon om toll, arbeidsmiljø, domener, varemerker og patent, utvikling av brukerdrevet innovasjon og alle hjelpetilbudene i Altinn.

Sentrale tema:

  • Hvordan få en god oppstart og inspirasjon til å ta steget
  • Valg av selskapsform og navn
  • Innovasjon og brukerdrevet design
  • Beskyttelse av patenter, domener, design, bedrifts- og produktnavn
  • Case - En gründers reise – fra idé til oppstart

For hvem?

Passer for deg som ønsker informasjon og tips om hva du bør tenke på og huske ved etablering av ny bedrift. Tilbakemelding fra tidligere arrangement viser at du som allerede har kommet i gang med etablering av eget foretak, også kan ha stort utbytte av denne dagen hos Patentstyret.

Når: Opptaket er tilgjengelig til 30. juni 2022
Pris: Gratis
Tid: 3,75 timer

I samarbeid med øvrige aktører fra virkemiddelapparatet har Brønnøysundregistrene, Patentstyret, DOGA og Norid, stått sammen om å arrangere «Starte og drive-bedrift» rundt i Norge siden 2013. Med dette ønsker vi å inspirere og informere deg som er i startgropen og ønsker å etablere egen bedrift.

Takk for din tilbakemelding! Ønsker du svar, ring +47 22 38 73 00 og snakk med kundesenteret vårt
Denne siden ble sist endret: