Foto: Tomasz Majewski/Vestre

Vestre designbeskytter alle nye produkter for å sikre dem mot etterligninger

Vestre er en innovativ møbelprodusent med stor respekt for rettighetene til sine designere. Ingen skal få lov til å snylte på andres arbeid. For å hindre ulovlige etterlikninger, blir alle nye produkter designbeskyttet.

Vestre er en innovativ produsent av møbler for byer, parker og offentlige uterom. I over 70 år har firmaet vært med på å skape sosiale møteplasser for millioner av mennesker. Produktene er bygget i Norge og Sverige med førsteklasses materialer og med en gjennomgående kvalitet som gir bekymringsfri bruk i mange år fremover.

Firmaet samarbeider med en rekke skandinaviske formgivere, og har mottatt en lang rekke designutmerkelser.

Norske produsenter bør ikke konkurrere om å være billigst. Vi kan i stedet tilby verden best design, best kvalitet og lengst levetid. Nettopp derfor er det så viktig at vi tar vare på våre immaterielle verdier og ikke aksepterer at noen prøver å bryte spillereglene.

Vestre har design- og varemerkebeskyttet store deler av sin kolleksjon, samt firmaets logo og navn.

Vestre gjorde tidligere søkeprosessen og oppfølgingen selv, men har de senere årene fått hjelp av et konsulentfirma til dette.

Møbelprodusenten søker designbeskyttelse for alle sine nye produkter, og varemerkebeskyttelse når mulig. Det har vist seg å være en god investering.

Les mer om Vestre

Les mer om designregistrering

Les mer om varemerkeregistrering

Les flere historier om andre virksomheter

Takk for din tilbakemelding! Ønsker du svar, ring +47 22 38 73 00 og snakk med kundesenteret vårt
Denne siden ble sist endret: