Enklere og raskere vei å beskytte dine varemerker i Norge

Fra i dag blir det lettere for deg å søke om varemerker i Norge. Patentstyret tilbyr nå en ny, elektronisk søknadsveiviser for alle som søker om enerett til navn og logoer.

Funksjonen legges ut i Beta-test. Det betyr at den er trygg og full ut fungerende. Ved behov vil det komme endringer og feilrettelser. Det betyr også at Patentstyret kan ta ned tilgangen på kort varsel.

Beta-versjonen krever at du betaler online ved innlevering (Bankaccept, Visa og Mastercard).

Søknadsveiviseren gjør det mulig å skrive søknad, sende, betale og få kvittering i én operasjon. Verktøyet guider deg gjennom søknaden trinn for trinn, med nyttige tips underveis.

Du som benytter denne tjenesten blir samtidig med i vårt program med mål om å forkorte saksbehandlingstiden til tre uker. Det normale er fire måneder. Da kreves både betaling ved innlevering og bruk av forhåndsgodkjente produktvalg for varemerket ditt.

Søknadsveiviseren er et ledd i våre pågående prosjekter for flere digitale tjenester og forenkle saksbehandlingen. Slik blir det lettere for deg å beskytte ideene dine. Verktøyet benytter Altinn.

Start søknaden din på siden «Søk varemerke i Norge».http://www.patentstyret.no/tjenester/varemerke/sok-varemerke-i-norge/

Takk for din tilbakemelding! Ønsker du svar, ring +47 22 38 73 00 og snakk med kundesenteret vårt
Denne siden ble sist endret: