Foto: iStockphoto

De digitale tjenestene er forbedret

(16. november 2020): Vi har oppdatert flere av de digitale tjenestene våre for å øke stabiliteten og sikkerheten, og for å gi deg en bedre kundeopplevelse. Nå kan du blant annet søke i fulltekstdokumenter for patent, og du kan logge deg på direkte fra patentstyret.no.

Dette er noen av de viktigste endringene:

Betalingstjenesten er endret slik at du kan betale årsavgifter og forsinkelsesavgift hver for seg. 

Søk er forbedret slik at du nå kan søke i fulltekstdokumenter for norske patenter. Vi har også utviklet en bedre visning av figurer i trefflisten,  et mer fleksibelt søkefelt og flere filtreringsmuligheter under prioritet. Vi har også rettet opp mindre feil. 

Produktvelgeren har fått mer informasjon om funksjoner på siden, og avanserte verktøy er oppdatert med tilnærmet komplett liste over HDB-termer.

Søknadsveiviseren er forbedret slik at du får informasjon om påkrevde felt når du fyller ut en varemerkesøknad.  Funksjonaliteten for time-out ved pålogging er endret, slik at du enklere kommer tilbake til Søknadsveiviseren når du logger deg på igjen. Vi har også sørget for mer automatisk lagring under utfylling slik at du slipper å miste data. 

Alle de digitale tjenestene har fått en bedre brukeropplevelse ved universell utforming av ulike funksjoner. Vi har også lagt inn relevante snarveier for å gjøre det enklere for deg å bruke tjenestene. 

Se oversikten over digitale tjenester

Takk for din tilbakemelding! Ønsker du svar, ring +47 22 38 73 00 og snakk med kundesenteret vårt
Denne siden ble sist endret: