Illustrasjon: UNION

Patentstyret flytter til Helsfyr

(11. mars 2022): Fra 2024 kan du besøke oss i helt nye lokaler i Valle Vision.

Etter en grundig prosess med flere spennende alternativer, falt valget for Patentstyrets nye lokaler på Valle Vision på Helsfyr. Dette er en del av eiendomsprosjektet Valle View med adresse Innspurten 11. Beslutningen er godkjent av Næringsdepartementet og Kommunal- og distriktsdepartementet 

Sentralt knutepunkt

Helsfyr har utmerket seg som et moderne og voksende næringsområde, med god tilgjengelighet til Oslo sentrum. Som det nest største knutepunktet etter Oslo S, er det midt i blinken for en virksomhet som er opptatt av tilgjengelighet og fleksibilitet.  

Vi er i gang med flere prosjektet som skal forberede oss på en ny arbeidshverdag, og nye lokaler er med på å ta oss inn i det digitale kontoret. Å kunne planlegge samhandling og forme møteplasser for kunder og samarbeidspartnere i et helt nytt bygg gir Patentstyret nye muligheter for utadrettet virksomhet.   

– Patentstyret er kjent for et godt arbeidsmiljø, og det vil vi ta med videre. Dette er en unik mulighet til å få lokaler som er mer besøksvennlige, digitalt tilpasset og som gir energi og arbeidsglede, sier Patentstyrets direktør Kathrine Myhre.  

Tilpassede lokaler 

For første gang på 111 år flytter Patentstyret inn i et lokale som er skreddersydd for oss. Det betyr at vi i større grad kan ha fokus på det som er viktig for Patentstyret, blant annet bærekraft, fleksibilitet og tilgjengelighet. 

Patentstyret er midt i en omstillingsprosess, og det blir en spennende tid med mange nye medarbeidere blant oss.  

Om Valle Vision  

Valle Vision er det tredje byggetrinnet av i alt fire på Valle. Bygget består av 14 kontoretasjer med blant annet restaurant, kaffebar, møteromssenter, fleksibelt kontorareal og gym- og garderobefasiliteter. Bygget skal være fremtidsrettet, funksjonelt og klimasmart med en unik arkitektur. Valle Vision blir et av Oslos mest moderne kontorbygg og blir sertifisert BREEM- NOR excellent.  

Les mer i pressemeldingen fra UNION Eiendomkapital.

Illustrasjon: UNION

Takk for din tilbakemelding! Ønsker du svar, ring +47 22 38 73 00 og snakk med kundesenteret vårt
Denne siden ble sist endret: