Kathrine Myhre

Bakgrunn

Kathrine Myhre har en master i statsvitenskap fra University of Reading, UK og Universitetet i Oslo (UiO). Hun var aktiv studentpolitiker gjennom studiene med et stort engasjement for innovasjon, og var leder av Studentparlamentet på UiO.

Kathrine startet Birkeland Innovasjon (forløper til dagens Inven2) i 2004 og var leder der i flere år. Selskapet hadde som formål å hjelpe forskere ved UiO å patentere og kommersialisere forskningsresultater. Senere var hun innovasjonsdirektør for IT Fornebu.

I 2009 etablerte hun Norway Health Tech (tidligere Oslo Medtech), og ledet klyngen frem til 2020. Klyngen teller nærmere 190 medlemmer innen e-helse, helseteknologi, velferdsteknologi, diagnostikk og biotech. Klyngen fikk NCE-status (Norwegian Centre of Expertise) i Innovasjon Norges klyngeprogram i 2015, og Gold Label-status av den europeiske klyngeorganisasjonen i 2016 og 2018.

Kathrine har solid erfaring fra flere styreverv, og sitter nå i styrene for HelseOmsorg21, BIGMED, Centre for Connected Care og Aleap.

Kathrine har gjennom årene bygget organisasjoner, og et bredt nettverk, både nasjonalt og internasjonalt, og er en kjent foredragsholder innen helseinnovasjon og teknologi. Hun har initiert og ledet en rekke strategiske og innovative prosesser og prosjekter innenfor et bredt spekter.

Takk for din tilbakemelding! Ønsker du svar, ring +47 22 38 73 00 og snakk med kundesenteret vårt
Denne siden ble sist endret: