Prioritetsbevis og bekreftelser

Vi kan levere bekreftet kopi av søknader (prioritetsbevis og bekreftelser)

Bestilling av prioritetsbevis og bekreftelser

Bestilling av alle kopier sendes på e-post: post@patentstyret.no. Du må samtidig overføre 300 kroner til vår bankgirokonto 8276 01 00192. Vi fakturerer ikke dette beløpet.

Leveringstid

  • Vi sender bekreftelsen/kopiene innen 10 virkedager etter at vi har mottatt betalingen
  • Hastebestillinger: Hvis vi har mottatt hastebestillingen din innen kl. 14, sender vi dokumentene innen kl. 14 neste dag, forutsatt at omfanget gjør det mulig. Vennligst merk hastebestillinger med "Haster" i emnefeltet.

Varemerkesaker

Klassene oppgitt i bekreftede kopier og prioritetsbevis for varemerkesaker er på norsk. Vi oversetter ikke klassene til engelsk siden det kun er den norske varianten som er gyldig i Norge. Hvis du har behov for en engelsk versjon, kan du sende en oversettelse av klassene til oss sammen med bestillingen din og vi vil bekrefte at oversettelsen er riktig.

For å finne de riktige engelske klassene, anbefaler vi at du bruker produktvelgeren. Dette verktøyet kan brukes til å oversette valgte termer fra norsk til engelsk og omvendt. Du velger de aktuelle varene og tjenestene i produktvelgeren og trykker lagre/oversett. Den norske teksten oversettes da til engelsk. 

Pris 

  • prioritetsbevis / bekreftelse: 300 kroner

Kopitjeneste

Vi kan også levere kopier av søknader og andre saksdokumenter.

Takk for tilbakemeldingen din.
Denne siden ble sist endret: