Prioritetsbevis og bekreftelser

Vi kan levere bekreftet kopi av søknader (prioritetsbevis og bekreftelser)

Bestilling av prioritetsbevis og bekreftelser

Bruk dette skjemaet i Altinn hvis du skal bestille og betale prioritetsbevis / bekreftet kopi av varemerke-, design- og patentsøknader eller rettigheter.

Bestillingen må betales med Visa, MasterCard eller BankAxess ved innlevering. Så snart vi har behandlet bestillingen, sender vi deg et elektronisk prioritetsbevis/bekreftet kopi.

Ved bruk av skjemaet sender vi normalt kopiene innen 5 virkedager etter at vi har mottatt bestillingen. Ved hastebestillinger kan dette spesifiseres i skjemaet.

Alternativ måte å bestille kopier

Du kan også bestille kopier ved å sende en e-post til: post@patentstyret.no, for eksempel hvis du ikke har norsk personnummer. Du må samtidig overføre 300 kroner til vår bankgirokonto 8276 01 00192. Vi fakturerer ikke dette beløpet.

Ved bestilling via e-post sender vi normalt kopiene innen 10 virkedager etter at vi har mottatt betalingen. Ved hastebestillinger kan du merke e-posten med «Haster».

Varemerkesaker

Klassene oppgitt i bekreftede kopier og prioritetsbevis for varemerkesaker er på norsk. Vi oversetter ikke klassene til engelsk siden det kun er den norske varianten som er gyldig i Norge. Hvis du har behov for en engelsk versjon, kan du sende en oversettelse av klassene til oss sammen med bestillingen din og vi vil bekrefte at oversettelsen er riktig.

For å finne de riktige engelske klassene, anbefaler vi at du bruker produktvelgeren. Dette verktøyet kan brukes til å oversette valgte termer fra norsk til engelsk og omvendt. Du velger de aktuelle varene og tjenestene i produktvelgeren og trykker lagre/oversett. Den norske teksten oversettes da til engelsk.

Pris 

  • prioritetsbevis / bekreftelse: 300 kroner

Kopitjeneste

Vi kan også levere kopier av søknader og andre saksdokumenter.

Takk for din tilbakemelding! Ønsker du svar, ring +47 22 38 73 00 og snakk med kundesenteret vårt
Denne siden ble sist endret: