Navnesøk

«Navnesøk» er en søketjeneste som gjør det enkelt for deg å sjekke om både domenenavn, foretaksnavn og varemerke er ledig - alle tre i ett søk.

Det er mye å huske på når du skal starte bedrift. Du skal kanskje registrere både domene, foretak og varemerke.

Rekkefølgen du registrerer navn i har betydning. Registrer gjerne domene først, deretter foretak og varemerke. Navnesøk vil hjelpe deg i å gjøre dette i riktig rekkefølge og begrense navnekonflikter og navnesnapping.

Andre måter å sjekke navn på

  • Appen «Navnesjekk – de viktige valgene». Navnesjekk er en app som gir treff på firmanavn registrert i Brønnøysundregistrene og domenenavnet registrert hos Norid. Appen er gratis og er tilgjengelig på alle plattformer – Apple -  Android - Windows  
  • Patentstyrets søketjeneste. Her finner du alle norske varemerkesøknader og varemerkeregistreringer. Denne søketjenesten er gratis og åpen for alle.
  • Patentstyrets forundersøkelser. Patentstyret utfører raskt og rimelig forundersøkelser for deg og kan også vurdere resultatene. Forundersøkelser er konfidensielle og kan være nyttige uavhengig av om du skal sende inn en søknad om varemerkeregistrering. Dette er en betalt tjeneste. Les mer om forundersøkelser.
  • Foretaksnavn eller firmanavn. Kan sjekkes på nettsidene til Brønnøysundregistrene
  • Domenenavn. Kan sjekkes på nettsidene til Norid

 

Takk for din tilbakemelding!
Denne siden ble sist endret: