Hopp til hovedinnholdet

Søk i databasene våre

Varemerker i den digitale sfæren

Hvordan utnytter du rettighetene dine på nett?
Nærbilde av to personer som ser på sko i en nettbutikk via et nettbrett.
Hva betyr en varemerkeregistrering for bedriften din hvis du driver forretningsvirksomhet på nett, er til stede på digitale markedsplasser, bruker sosiale medier, eller ønsker å sikre deg en domenerettighet? Dokumenterte varemerkerettigheter kan være avgjørende for bedriftens digitale virksomhet, verden rundt.

For å opprette butikkvirksomhet på for eksempel TikTok eller Amazon, må norske virksomheter kunne vise til at de har de nødvendige juridiske rettighetene i form av registrerte varemerker. Slike registrerte rettigheter (IP rettigheter) er også avgjørende for å kunne stoppe kopiprodukter på digitale markedsplasser og i sosiale medier.

Sentrale tema:

  • Bruk av IP rettigheter rettet mot salg av varer og tjenester på nett
  • Hvordan bruke IP rettigheter som verktøy for kommersialisering, markedsføring, salg, beskyttelse og kontroll
  • Hvordan legge opp en strategi for å sikre og utnytte bedriftens immaterielle verdier på best mulig måte

For hvem?

Dette webinaret er for deg som vurderer å starte eller som allerede er i gang med digital forretningsvirksomhet, og som vil lære om fordelen ved å ha en strategi for sikring og utnyttelse bedriftens immaterielle verdier. Det er fint om du har grunnleggende kunnskap om domener, varemerker og design (IP rettigheter), men dette er ikke et krav for å ha utbytte av dette webinaret.

Ønsker du å holde deg oppdatert kan du sjekke ut vårt opptaksarkiv.

I samarbeid med

Kursteamet

Ta kontakt med oss hvis du har spørsmål eller tips. Vi hører gjerne også fra deg hvis du har forslag til kursopplegg, tematikk eller foredragsholdere. Send oss en e-post, så hører du fra oss.

Takk for din tilbakemelding! Ønsker du svar, ring +47 22 38 73 00 og snakk med kundesenteret vårt
Denne siden ble sist endret: