Kursoversikt

-patent, design, varemerke: finn kurset som passer for deg
Illustrasjonsbilde
Vi tilbyr et bredt spekter av kurs og møter innen industrielle rettigheter, fra grunnleggende innføring til dypdykk for spesialister.
 • 28 MAR - et årlig tilbud til fullmektiger, jurister og IPR-ansvarlige

  Patentfrokost

  08.45-10.30

  Patentstyret gir deg faglige oppdateringer om den nasjonale og internasjonale utviklingen i patentverden. Frokostmøtet er for deg som er fullmektig, advokat, jurist eller IPR-ansvarlig.

 • 05 APR - Wrestling the Chinese IP dragon?

  Protecting and enforcing your intellectual property in China

  9am-4pm

  Do you know how to best protect and enforce your company's intellectual property rights in the Chinese market? With a conscious IPR strategy your company stands stronger in case of a possible intervention. Key themes on this topic will be highlighted through lectures and panel discussions.

 • 26 APR

  Innovasjon som forbedrer liv

  08.15-12.00

  Hvert år den 26. april markerer Patentstyret den internasjonale World Intellectual Property Day. Dette er en verdensomspennende feiring av det som skapes gjennom innovasjon og kreativitet.

 • 09 MAI - det du bør vite om dokumentasjonskrav

  Frokostmøte for IP-praktikere og administratorer

  08.45 - ca 10.00

  Et gratis frokostmøte som oppklarer spørsmål du har om overdragelser, hva du må sende inn av dokumentasjon til oss og hvorfor vi setter de fristene vi gjør.

 • 11 MAI Lær om verdivurdering og hvordan en IP due diligence kan være viktig for bedriften

  IP Due Diligence

  09.00-16.00

  Med kunnskap om bedriftens immaterielle verdier kan du oppnå bedre resultater når det forhandles om blant annet lisenser, oppkjøp og investeringskapital. Kom på dette heldagskurset i Oslo og lær om verdivurdering og hvordan en IP due diligence-analyse fungerer.

 • 08 JUN - et populært tilbud til fullmektiger, jurister og IPR-ansvarlige

  Varemerke- og designfrokost

  08.45 -10.30

  Patentstyret gir deg faglige oppdateringer om den nasjonale og internasjonale utviklingen på området, nyere praksis fra EU, norske domstoler og Klagenemnda. Dette er et populært tilbud til fullmektiger, jurister og IPR-ansvarlige.

 • 14 SEP - en introduksjon til ulike immaterielle verdier og rettigheter

  Sikring av innovasjon i bedriften din

  8.45-11.00

  Et gratis frokostmøte om hvordan du og din bedrift kan oppnå enerett til kommersiell utnyttelse av egne ideer. For gründere, oppstartsbedrifter eller deres rådgivere, som ønsker informasjon om hva som kan medvirke til å skape langsiktige verdier av innovasjon.

 • 26 SEP - hvorfor patentbeskyttelse kan gi deg konkurransefortrinn

  Introduksjonskurs i patentbeskyttelse

  9.00-16.00

  Patentbeskyttelse gir enerett til kommersiell bruk av en oppfinnelse. På dette heldagskurset lærer du hva som kan beskyttes og hva du må huske på i søknaden.

 • 28 SEP - kunnskap om strategiske valg gir konkurransefortrinn for bedriften din

  Introduksjonskurs i varemerke- og designbeskyttelse

  9.00-16.00

  Beskyttelse av logo, navn og design gir deg enerett til kommersiell bruk. På dette kurset får du grunnleggende informasjon om hvordan du kan beskytte disse verdiene.

 • 05 DES - et populært tilbud til fullmektiger, jurister og IPR-ansvarlige

  Varemerke- og designfrokost

  08.45-10.30

  Patentstyret gir deg faglige oppdateringer om den nasjonale og internasjonale utviklingen på området, nyere praksis fra EU, norske domstoler og Klagenemnda. Dette er et populært tilbud til fullmektiger, jurister og IPR-ansvarlige.

Kursteam1155x493.png

Kursteamet

Lurer du på noe? Ta kontakt, vi hjelper deg!

Takk for din tilbakemelding!