Tegning med ideer og strategier for en ny brand. Ingen mennesker.
Foto: iStock

Fra varemerke til merkevare (36 min)

I dette opptaket gir vi deg nyttig innsikt i merkevarebygging og beskyttelse av varemerker som en viktig del av dette.

Som en del av merkevarebyggingen er det viktig å sikre verdiene som ligger i virksomhetens navn, design, profil og logobruk. I dette opptaket får du en enkel innføring i grunnleggende begreper og hvordan du kan sikre deg enerett til dine varemerker.

Sentrale tema:

  • Betydningen av merkevarer
  • Merkevarebygging og merkeverdi
  • Hva et varemerke er og hvordan du sikrer deg en enerett

Sørg for at du ikke tråkker over andres grenser og utvikler noe som andre allerede har sikret seg eneretten til. Det kan bli både dyrt og ressurskrevende for deg og bedriften din. Se opptaket i dag. 

For hvem?

Passer for deg som er opptatt av å bygge egne merkevarer eller bistår virksomheter som rådgiver, designer eller konsulent. Eller for deg som bare vil lære om varemerkets betydning for merkevaren. 

Når:  Opptaket er tilgjengelig frem til 31. desember 2023   
Pris: Gratis
Tid: 36 min

Foredragsholder

Otto Scharff
Otto Scharff

Otto Scharff leder Patentstyrets avdeling for digitale tjenester. Han har Master of Arts i internasjonal politisk økonomi fra Universitetet i Warwick og en MBA-grad fra Norges Handelshøgskole.  Han har tidligere arbeidet med internasjonale spørsmål i Nærings- og Handelsdepartementet og EU-kommisjonen. Han har også vært ansatt som rådgiver i KMPG Bedriftsrådgivning. Siden høsten 2005 har han ledet arbeidet med å utvikle Patentstyrets kurs og oppdragstjenester, i tillegg til satsningen på digitale tjenester.

Vis hele teksten
Takk for din tilbakemelding! Ønsker du svar, ring +47 22 38 73 00 og snakk med kundesenteret vårt
Denne siden ble sist endret: