Om rekrutteringsprosessen

Får du lyst til å bli en del av fellesskapet i Patentstyret?

Les mer om Patentstyret som arbeidsplass

Patentstyret som arbeidsplass

Patentstyret er arbeidsplassen for deg som ønsker utfordrende arbeidsoppgaver, et godt faglig og sosialt arbeidsmiljø og fleksibilitet i hverdagen.

Søke jobb i Patentstyret

Når du søker er det viktig at du forteller noe om deg selv, hvorfor du har lyst å jobbe hos oss og hvilken motivasjon du har for stillingen. Det er også viktig at du legger ved relevante vitnemål og attester til søknaden din. Alle som blir kalt inn til intervju blir bedt om å ta med originale vitnemål og attester eller bekreftede kopier.

Ta vare på stillingsutlysningen. Når søknadsfristen er gått ut, forsvinner utlysningsteksten fra nettet.

Tilbakemelding

Straks du har søkt på en stilling hos oss, får du en e-post med bekreftelse på at søknaden din er mottatt. Etter at søknadsfristen er gått ut, vurderer vi alle søkere, før de som er aktuelle for intervju blir kontaktet.

Først når ansettelsesprosessen er over, blir det sendt ut e-post om at stillingen er besatt og hvem som har fått den.

Informasjon om deg i offentlig søkerliste

Vi lager en offentlig søkerliste. Den gir informasjon om navn, kjønn, bostedskommune og alder på alle søkere på stillingen. Det er svært strenge krav for å slippe å være med på en slik liste. Ønsker du at navnet ditt ikke skal stå på listen, må du krysse av og begrunne dette når du søker. Hvis vi ikke kan godta ønsket ditt, har du mulighet til å trekke deg fra prosessen.

Informasjon i utvidet søkerliste

Alle søkere har rett til å be om å få se utvidet søkerliste. Den inneholder informasjon om navn, alder, utdannelse og arbeidserfaring for alle søkerne på stillingen. Det er ikke mulig å slippe å stå på denne listen. Utvidet søkerliste blir kun gjort tilgjengelig for søkere på stillingen.

Les mer om Om Patentstyret

Om Patentstyret

Patentstyret fremjar innovasjon og verdiskaping i næringslivet og samfunnet. Les meir om oss og samfunnsoppdraget vårt.

Les mer om Årsrapportar

Årsrapportar

Årsrapportane gir deg oppdaterte tal innanfor patent, varemerke og design. Her finn du òg informasjon om viktige hendingar, utviklingstrekk, utgreiingar og kommentarar.

Les mer om Strategi

Strategi

Ein engasjert medspelar for auka innovasjon og verdiskaping. Les meir om strategien vår.

Aktuelle nyheter

Les mer om Velkommen til nye digitale Tidende
Krystall-Grønn-MørkBlå
  • Nyheter

Velkommen til nye digitale Tidende

Mandag 4. mars lanserer Patentstyret Norske tidende i digitalt format. Kunngjøringer av opplysninger om patenter, varemerker og design skjer ukentlig i Norske tidende fra og med uke 10/2024.

Publisert 23. februar 2024

Les mer om Nye priser fra 1. mars
Krystall-Grønn-MørkBlå
  • Nyheter
  • Varemerke
  • Patent
  • Design

Nye priser fra 1. mars

Fra 1. mars 2024 justeres satsene våre, blant annet for å søke om patent, design- eller varemerkeregistrering, og fornyelse av disse rettighetene.

Publisert 08. februar 2024

Les mer om Få en kort oppdatering på viktige IP-trender!
Kommunikasjonsdirektør Elisabet Mæland Fosse
  • Nyheter

Få en kort oppdatering på viktige IP-trender!

Hvor mange av patentene registrert i Norge er norske? Hvem ville bedriftsledere spurt dersom de har spørsmål om IP? Dette er noen av det vi vil ta opp i en videoblogg 15. februar, og noen av svarene vil kanskje overraske deg.

Publisert 06. februar 2024